Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil

Ajax ha aconseguit unificar en un sol panell tres tecnologies de connexió permetent una instal·lació híbrida, combinant la versatilitat del protocol sense fil Jeweller i Wings amb la fiabilitat del cablejat Fibra.


Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil


Fibra, és el nou sistema cablejat Ajax que ha arribat per revolucionar els sistemes d'alarmes cablejats augmentant la seguretat, la rapidesa de comunicació i la versatilitat d'instal·lació. El protocol de comunicació Fibra a primera vista pot semblar una connexió de bus que utilitza cable de 4 fils per a la comunicació amb els detectors, però és un sistema bidireccional que no només pot transmetre alarmes sinó qualsevol tipus d'esdeveniment com les imatges dels MotionCam , Tamper antisabotatge, informació sobre la temperatura i tot tipus de detall sobre els esdeveniments (data, hora, usuari...).


Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil


Els sistemes d'alarma híbrids Ajax mantenen tots els avantatges de la connexió sense fils juntament amb els del protocol Fibra. Algunes de les característiques dels potents panells híbrids són:


- 8 línies de bus independents

- Fins a 100 dispositius tant sense fil com cablejat

- Abast de comunicació fins a 2000 metres per cada bus

- Enviament d'esdeveniments en 0,15 segons

- Consum optimitzat: menor a 60 μA


Versatilitat per a qualsevol tipus d'instal·lació


Gràcies al consum ínfim dels dispositius Fibra, fins a 100 vegades menys que qualsevol altre detector cablejat del mercat, permet una gran capacitat de combinar diferents tipus de topologies de connexió per adaptar-se a qualsevol tipus d'instal·lació. No necessiteu cap configuració addicional, és capaç d'afegir els dispositius de forma automàtica i detecta el tipus de topologia de connexió utilitzada a cada bus.


Topologia Bus

Al mateix bus amb abast de fins a 2000 metres, connecta els dispositius connectant un dispositiu a un altre i al final una resistència fi de línia.


Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil


Topologia Anell

Aquest tipus de connexió es detecta automàticament pel panell que permet que els dispositius segueixin funcionant amb un tall al bus.


Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil


Topologia Estrella

Per instal·lacions de 4-8 detectors: cada bus dedicat a una zona cablejada.


Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil


Màxima combinació

També permet combinar totes les topologies anteriors per als dispositius cablejats d'Ajax i connectar detectors sense fil Ajax o fins i tot detectors de tercers gràcies al MultiTransmitter.


Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil


Màxima seguretat al vostre sistema híbrid


Ajax, en el seu continu creixement, se centra en la innovació i la millora de tots els dispositius i protocols, i sempre és el seu objectiu principal el de preservar la seguretat dels seus sistemes d'alarma. Fa uns anys, la irrupció d'Ajax amb el sistema via ràdio va sorprendre el mercat europeu. Amb el flamant llançament d'Ajax Fibra, el fabricant reafirma la seva posició única quant als sistemes d'intrusió, portant la tecnologia cablejada a un nivell superior.


El sistema d'alarma Fibra està certificat a Grau 2 EN 50131 per a instal·lacions professionals i connexió ràpida a CRA, sense necessitat de configuracions addicionals.


Els panells Hub Hybrid de Fibra admeten fins a 3 canals de comunicació diferents, connexió Ethernet i Dual SIM (models 2G o 4G), per mantenir sempre la connexió entre el Hub i el núvol d'Ajax.


Gràcies a una bateria de seguretat, assegura el funcionament del Hub en cas de fallada d'alimentació fins a 2 dies i mig atès que els detectors d'Ajax consumeixen fins a 100 vegades menys que altres marques cablejades del mercat.


A més, el protocol Fibra d'Ajax disposa de autenticació contra falsificacions evitant la possibilitat de controlar el sistema amb dispositius de tercers i notifica instantàniament en cas de patir curtcircuits.


Nou sistema d'alarma híbrid Ajax, la combinació perfecta, cablejat i sense fil


La millor experiència per als usuaris


El sistema d‟alarma híbrid ha heretat completament la mateixa experiència d‟ús que els sistemes via ràdio d‟Ajax. Des de l'App mòbil, disponible a Android e iOS s'informa de tot allò relacionat amb l'esdeveniment originat: tipus, data, nom del detector i lloc i fins i tot imatges en cas d'usar fotodetectors MotionCam. Tot això s'aconsegueix gràcies a la bidireccionalitat del sistema.


Per facilitar la instal·lació i usabilitat del sistema Fibra, l'App mòbil d'Ajax compta amb dues eines:


Escaneig de línies


Aquesta funció troba automàticament els dispositius connectats al Hub i els afegeix de forma ràpida, identificant-los mitjançant el LED del dispositiu o generant una alarma en aquest detector. Amb només un parell de tocs tens tots els dispositius cablejats aparellats al Hub.


Test de càrrega màxima


Garanteix el funcionament correcte del sistema en relació amb el consum d'energia i verifica que en un ús extrem d'energia el teu sistema continuarà funcionant.WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.