Funcionament dels Sistemes d'Alarmes

Quan és necessari instal·lar un sistema de seguretat o sistema d'alarmes, és important conèixer els diferents tipus existents, així com les funcions que permeten activar les alarmes, per poder escollir el sistema que millor s'adeqüi a les nostres necessitats. A Ruva Seguridad, proporcionem tot l'assessorament necessari per garantir la correcta elecció del sistema d'alarmes que beneficiï més els usuaris.


Els sistemes d'alarmes, tant per a llars com per a negocis, han de disposar dels elements següents perquè funcionin correctament i ofereixin el millor servei possible:


● Panell de control

Aquest element ha d'estar instal·lat al lloc a protegir, ja que és l'element que activa o desactiva tots els sensors que es troben a la propietat. A més, és l'element que gestiona el control de tot el sistema de seguretat i que permet visualitzar-ne el bon funcionament.


● Sensors

Hi ha diversos tipus en funció de com captin el moviment o la presència d'intrusos a les propietats a protegir. Són de gran rellevància per aconseguir un sistema d'alarmes segur i eficaç.


A continuació aprofundirem una mica més en la tipologia de sensors existents:


● Infrarojos

Detecten la presència d'intrusos per la detecció de la calor en un espai. Són molt útils en qualsevol sistema d'alarmes o de vigilància, tant a nivell particular com d'empresa.


● Moviment

Detecten el moviment en un lloc determinat i automàticament s'activen donant la veu d'alarma al sistema. Són molt recomanables en espais on hi ha objectes o elements de gran valor.


Coneixent els diferents components dels sistemes d'alarmes o de seguretat podem escollir millor, juntament amb l'assessorament d'un professional, el sistema que s'adeqüi millor a les nostres necessitats.

Funcionament dels Sistemes d'Alarmes

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat