Evitar les falses alarmes a la llar

Als habitatges en què es troba instal·lat un sistema de seguretat és probable que, en nombroses ocasions, es produeixin les anomenades "falses alarmes". Això passa especialment, als habitatges on hi ha nens o mascotes. Per això, els nostres sistemes de seguretat permeten prevenir aquest tipus d'incidències.


El més recomanable per evitar que s'activi per error el sistema d'alarma és conèixer exactament el seu funcionament i el tipus de sistema instal·lat.


A continuació indiquem alguns dels sistemes d'alarmes a les llars més instal·lats habitualment per conèixer-los i poder evitar les "falses alarmes":


● Sistemes de cablatge


Aquest sistema és un dels més instal·lats als habitatges ja que és molt complet a nivell de mesures de seguretat, cosa que implica una gran col·locació de sensors, cosa que pot fer que s'activin accidentalment, especialment si hi ha nens a la habitatge. Per evitar que això passi, es recomana:


- Mantenir tancades amb seguretat les finestres, per evitar la seva obertura per accident i per tant la detecció pels sensors de persones que poden fer saltar les alarmes.


- Evitar que el tauler de control sigui activat mentre les persones es troben a l'habitatge, ja que si en surt algun de manera immediata l'alarma s'activarà.


● Sistema contra incendis


Aquest sistema de seguretat també té un elevat percentatge d'instal·lació en habitatges i negocis, però és un dels sistemes que s'activa amb més facilitat, per evitar-ho:


- Eviteu grans quantitats de fum a la cuina ia la sala quan estigui cuinant, per això el millor és utilitzar l'extractor.


- Eviteu que les persones fumadores ho facin a prop dels dispositius de detecció per evitar la seva activació per error.


Disposar d'un sistema de seguretat a casa ens permet gaudir d'una tranquil·litat total, però evitar incidents com les falses alarmes, és de vital importància per no invertir en esforços i recursos quan no són realment necessaris, per això el millor és desactivar el sistema de seguretat mentre ens trobem dins de la vivenda.

Evitar les falses alarmes a la llar

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.