Comparativa: Alarmes amb cable vs. Alarmes per ràdio

Quines resulten més adequades per a la nostra llar? I pel nostre negoci? Quines són les diferències, els avantatges i els inconvenients? En el següent article analitzarem les prestacions de les dues varietats.


En l'actualitat present, hi ha diversos tipus de sistemes d'alarmes per protegir habitatges i empreses. Aquestes alarmes envien senyals a la central receptora dalarmes i al client mitjançant alertes audibles. L'àmplia varietat de sistemes d'alarma i seguretat faciliten als consumidors poder escollir el producte que millor s'adapti a les vostres necessitats. Hi ha moltes classes d'alarmes i els seus funcionaments solen ser bé mitjançant cablejat, bé per via ràdio.


● Alarmes Cablejades

Les alarmes cablejades compten amb tots els seus elements connectats via cable fins a un panell central de control. És un sistema difícil de sabotejar però la instal·lació pot resultar complexa comportant costos importants de cablatge i mà d'obra.


● Alarmes per Ràdio:

En funcionar sense cables, els components es comuniquen amb la central mitjançant l'emissió i la recepció de senyals de ràdio. Inclouen sistemes de verificació d'imatges i prestacions addicionals com ara detectors d'aigua, equips de domòtica, etc. Resulten de molt fàcil instal·lació i el seu preu és molt més accessible que el de les alarmes cablejades.


Els Recordem que a RUVA Seguretat, empresa d'alarmes a Barcelona, ​​també estem especialitzats en els sistemes de seguretat de grau 3, sistemes de seguretat de caràcter obligatori per als museus, les joieries i els antiquaris , les administracions de loteria, les estacions de servei, salons de joc, etc.


No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a més informació sobre els nostres diferents sistemes d'alarmes.

Comparativa: Alarmes amb cable vs. Alarmes per ràdio

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat