Com podem evitar els robatoris a l'estiu?

En el període estival és el més propens a patir un robatori al nostre habitatge, les cases es queden soles i desprotegides durant llargs períodes i el que és gairebé més important, no són les úniques hi ha períodes i dates concretes en què les urbanitzacions o blocs d'habitatges queden pràcticament buits.


En aquests períodes de temps els lladres poden actuar impunement i dedicar-se a desvalijar els habitatges amb molta facilitat, ja que pràcticament no hi ha ningú que pugui alertar la policia del que està passant, anem una vegada més a donar uns consells per intentar evitar això en la mesura del possible.


Com podem evitar els robatoris a l'estiu?


En primer lloc i com no el primer consell és instal·lar una alarma de seguretat electrònica, encara que sembli obvi és la millor mesura que podem prendre, més enllà de posar reixes o instal·lar una porta de seguretat al nostre domicili, l'efecte dissuasori i efectiu que té un sistema d'alarmes supera amb escreix les altres mesures que puguem prendre.


Despistar els lladres i no fer òbvia la nostra absència, llums encesos de formes automàtiques, televisors i ràdios amb programadors automàtics, roba estesa, etc. Són mesures que faran que els lladres dubtin.


Col·laboració veïnal, demanar a un veí que faci una ullada al nostre habitatge mentre no estiguem, que vaig buidar la nostra bústia de correus i que alerti si veu alguna persona amb actitud sospitosa, és una mesura de gran valor i ens donarà més seguretat durant la nostra absència.


Aquestes són només algunes mesures que podem utilitzar per no facilitar la tasca als amics del que és aliè, utilitzant el nostre sentit comú i posant-les en pràctica aconseguirem tenir un bon retorn del nostre merescut descans.

Com podem evitar els robatoris a l'estiu?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.