Clau de tinta per a etiquetes rígides antifurt

A dia d'avui els sistemes antifurt permeten assegurar els productes, augmentant la rendibilitat dels comerços i millorant la lleialtat dels clients. Per aquest motiu els propietaris de botigues i professionals de venda al detall no deixen de descobrir i explorar nous sistemes antifurt. La tinta antifurt és el que té més curiositat i més cerques al nostre bloc.


Claus de Tintes per a Sistemes Antifurt


La finalitat de l'ús d'un sistema antifurt és evitar el robatori, i encara que no elimina el risc de robatori del tot, avui no s'ha inventat res que ho faci, sí que s'ha aconseguit reduir més d'un 60 %


En cas que un lladre aconsegueixi sortir de la botiga, malgrat les mesures de seguretat, amb mercaderia robada, aquesta quedarà inutilitzada perquè ha de treure l'etiqueta antifurt. Gràcies a la tecnologia el que abans semblava més senzill ha fet que ara es converteixi en una cosa molt més difícil.


D'aquí el descobriment dels claus de tinta antifurt, coneguts com a sistemes autònoms d'exclusió de beneficis, són etiquetes antirobatori que contenen càpsules de tinta especials, danyant l'article quan s'intenti treure per força o de forma il·legal.


Youtube

Youtube

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat