Càmeres de comptatge de persones per a control d'aforament

Algunes de les mesures preventives anunciades pels governs de diferents països per començar amb el pla de desconfinament han estat el control d'aforaments i comptatge de persones a terrasses, establiments i negocis. Per això, a RUVA SEGURETAT presentem la nostra gamma de productes basats en el comptatge de persones per controlar els aforaments.


Càmeres de comptatge de persones per a control d'aforament


¿Qué es el conteo de personas?


Principalment es basa en un tipus de sistema capaç de fer un control de les persones que han entrat o sortit d'un lloc determinat. Com a força potencial, ens podríem trobar en l'actualització de dades a temps real, i així poder realitzar un control més efectiu facilitant fins i tot la integració amb un sistema de control d'aforaments.


Càmeres de comptatge de persones per a control d'aforament


Habitualment aquest tipus de sistema és més demandat pel sector del Retail, que s'utilitza majoritàriament per fer un estudi amb caràcter estadístic per analitzar l'afluència d'un determinat comerç al llarg d'un dia, setmana, mes o fins i tot anualment. Actualment, ateses les circumstàncies ocasionades pel COVID-19 i les diferents fases d'escalament establertes pels governs de la majoria dels països del planeta, aquest tipus d'equips es converteixen en un element clau per fer front a aquesta situació.

>

RUVA SEGURETAT empresa líder de seguretat, compta amb una àmplia gamma de productes que poden ser destinats per a comptatge de persones, càmeres de comptatge de persones, control d'accessos, equips amb reconeixement facial...


Tipus de productes per al comptatge de persones


Com a principal element per realitzar el recompte de persones, se'ns pot acudir la instal·lació de càmeres destinades per a aquest fi. Aquestes càmeres tenen un algorisme intel·ligent que té la capacitat de detectar una persona dins d'una àrea i identificar-ne el sentit, d'aquesta manera es comptabilitzen tant entrades com sortides en un accés a un lloc determinat. També la tecnologia basada en la doble lent permetrà discriminar entre límits d'alçada.


Es pot aprofitar el gran potencial que tenen els equips de reconeixement facial, per utilitzar-los com a sistemes de comptatge de persones. Aquests equips són capaços de proporcionar informació sobre les persones que han pogut entrar o sortir en un lloc determinat, fins i tot discriminant quan una persona ha accedit al local per segona vegada, mostrant únicament un sol registre d'una mateixa persona. De la mateixa manera, amb l'ajuda de la nostra aplicació de programari personalitzat, es pot modificar o dissenyar la finalitat d'ús quant a aquests equips com a sistemes de comptatge de persones.


Càmeres de comptatge de persones per a control d'aforament


Reports estadístics de control d'aforament i comptador de persones


Un sistema de comptatge de persones pot ajudar a avaluar resultats que han tingut certes campanyes ia avaluar les accions que puguis dur a terme posteriorment. Per això, els nostres equips generen diversos reports estadístics totalment parametritzables per la nostra aplicació de programari. Aquesta aplicació us podrà oferir una gran versatilitat en l'exportació de resultats ja siguin diàriament, setmanalment, mensualment o fins i tot anualment. Podràs visualitzar-los en diferents tipus de formats, tant visuals com en fitxers de taules de dades.


Control d'aforament


El control d'aforament s'està convertint en una necessitat atesa les circumstàncies actuals a la majoria dels països. RUVA SEGURETAT ofereix una solució basada en un control d'aforament totalment adaptada a qualsevol necessitat i negoci, amb la intenció de fer front a aquesta situació.


Per completar tot un sistema de comptatge de persones, hi ha determinades localitzacions on a més es requereix un control de l'aforament a temps real al qual s'està exposant un determinat local. Donades les circumstàncies, fins i tot podem trobar-nos amb diversos accessos a la nostra instal·lació on també es requereixi una integració amb varies càmeres o dispositius destinats al comptatge de persones. RUVA SEGURETAT té la solució gràcies al desenvolupament de la seva plataforma. Aquesta plataforma podrà ser instal·lada tant a un servidor com a un PC, centralitzant diferents dispositius de comptatge de persones, i mostrant en una interfície totalment personalitzable l'aforament en temps real del local o comerç on s'ha dut a terme el desplegament.


Càmeres de comptatge de persones per a control d'aforament


D'igual manera al que s'ha comentat anteriorment, el programari té el potencial de ser totalment personalitzable per a l'usuari final, incloent logos, diferents funcionalitats requerides o informes totalment adaptats a les necessitats del client.


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
¿en que podemos ayudarte?

Abrir Chat Abrir Chat