Alarmes per a cases Barcelona

És ideal no haver-nos de preocupar a l'estiu, ja que és l'època per poder desconnectar amb la nostra família, però les xifres que ens deixa el balanç de criminalitat del 2015 que ha estat publicat pel ministeri de l'interior, ens torna a demostrar que els percentatges dels robatoris als nostres habitatges segueixen augmentant any rere any que passa i com sempre si podem és millor prevenir i prendre les mesures de seguretat que siguin necessàries per poder protegir allò nostre, habitatge o negoci amb un sistema de seguretat i alarmes amb vídeo verificació d'imatges.


A l'estiu els riscos de robatori augmenten considerablement, perquè deixem habitatges buits per poder marxar de vacances en la majoria dels casos. Però la seguretat és una prioritat per a les persones que també pot tenir un segon habitatge residencial per a altres períodes de vacances. Que pot estar deshabitada durant una gran part de l'any.


Alarmes per a cases


● Hauríem de poder avaluar la nostra llar des de la perspectiva d'un possible lladre.


● Intenteu buscar parts vulnerables i errors de seguretat, des de fora i des de dins del nostre habitatge o negoci per poder corregir-los.


● La primera mesura és intentar que l'habitatge sembli sempre habitat


● Els lladres realitzaran vigilància de les cases i barris per poder aconseguir el seu objectiu que és el robatori. Buscaran tots els senyals que puguin delatar que la casa és buida (cartes acunulades a la bústia, llums sempre apagades, brutícia a l'entrada, etc)


● Assegurar-se que les nostres finestres i portes tanquen bé


● És molt important poder assegurar que totes les finestres que donen els patis interiors estiguin ben protegides.


● Aquestes són unes de les principals vies d'accés al nostre habitatge.


● Les entrades se solen produir d'una forma molt discreta o bé d'una forma més publica, un exemple pot ser fent-se passar per algun operari d'alguna companyia elèctrica, d'aigua, ascensors etc i entrant per la porta principal de la nostra comunitat en plena llum del dia.


alarmas casas barcelona


● La cooperació dels veïns és molt recomanable


● Poden identificar els desconeguts que estiguin pel portal o la zona.


● Demana-li a algun veí que reculli el correu acumulat a la bústia


● Si teniu servei de neteja intenteu que la catifa de l'entrada quedi a la posiciona habitual


● Eviteu l'acumulació d'adhesius de publicitat (serveis d'empresa com fontaneria, serralleria, etc) a totes les portes. Molt sovint els potencials intrusos col·locaran aquests adhesius entre el marc i la porta per poder comprovar si la porta s'obre sovint o no, i poder saber si la casa està habitada o buida.


● Instal·leu un sistema de seguretat amb Ruva Seguridad


● Si és possible amb tecnologia de detectors amb vídeo vigilància, i connectat a central receptora d'Alarmes de Ruva Seguridad.


alarma de seguretat


● Per què un sistema de seguretat amb detectors amb vídeo vigilància?


Aquesta tecnologia us permetrà poder controlar en tot moment el que està succeint a casa o viveinda, des de qualsevol lloc, des del telèfon, tauleta o ordinador.


Un exemple, en el cas d'una entrada d'ocupes al nostre habitatge, aquest sistema de seguretat us permetria reaccionar com més aviat millor, el temps de resposta és la clau, ja que passat unes hores de l'ocupació de la casa o habitatge, s'entra en un procés judicial que pot trigar fas 2 anys a resoldre's i encara que sembli mentida vostè no podrà entrar a casa seva.

Alarmes per a cases Barcelona

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat