Alarmes i Sistemes antifurt per a Òptiques

● Alarmes i Sistemes antifurt per a Òptiques

Les pèrdues desconegudes a les botigues d'òptiques han anat cada any en augment, ja que als lladres intenten poder robar els productes més atractius i nous. Aquests els podran utilitzar de forma personal o bé ho vendran fàcilment a un alt valor econòmic.


RUVA SEGURETAT disposa dels més avançats i millors sistemes antifurts per a òptiques per a la protecció d'aquest tipus d'aticles amb una àmplia gamma d'articles.


● Alarmes i Sistemes antifurt per a Biblioteques

A les biblioteques hi ha àmplies zones on es pot amagar i manipular objectes per al posterior furt.


A causa d'això, la gran majoria de les biblioteques s'estan implantant sistemes antifurt per poder garantir la protecció de CD, llibres, DVD i ordinadors. L'àmplia gamma de productes de sistemes seguretat de RUVA SEGURETAT proporciona les solucions més completes a les biblioteques actuals.


Alarmes i Sistemes antifurt


● Alarmes i Sistemes antifurt per a botigues de tèxtil


Totes les peces de vestir solen ser un blanc perfecte per als lladres amb referència a un altre tipus de sectors, les botigues de roba permeten poder manipular-la en la privadesa dels seus emprovadors, donant-se unes circumstàncies molt bones perquè els lladres puguin intentar robar amb gran facilitat.


RUVA SEGURETAT amb la seva llarga i àmplia experiència al mercat de sistemes antifurts ofereix als seus clients una gamma molt àmplia de solucions per poder garantir la seguretat dels seus productes, amb una àmplia gamma d'accessoris i etiuetes d'antifurt que dificultin cada vegada la manipulació dels productes


RUVA SEGURETAT proporciona solucions innovadores en sistemes antifurts per a la protecció de tot tipus d'articles


● Alarmes i Sistemes antifurt per a botigues d'esports


Les botigues d'articles d'esports són un blanc fàcil i atractiu per als lladres deguts que tenen una àmplia gamma de productes de mnarques i de moda. Això pot atreure molts lladres per al seu consum tant personal, o bé per poder fer revenda amb ells, donant el seu alt valor econòmic

RUVA SEGURETAT disposa d'una gran gamma de sistemes antifurts per a botigues per a la protecció (pales de pàdel, calçat esportiu, tèxtils, raquetes, motxilles, etc)


Alarmes i Sistemes antifurt


● Alarmes i Sistemes antifurt per a Supermercats i Begudes


Les botigues de vins i licors a més dels supermercats, per la seva gran varietat de productes, i el constnat trànsit de persones que entren i surten dels establiments, solen ser un blanc idoni per als lladres. Segons totes les estidístiques, tenen un nivell molt elevat de furts.


Ruva Seguretat proporciona una àmplia gamma de sistemes antifurts per a supermercats per poder protegir la gran majoria dels productes que exposen aquests negocis, així com la possibilitat de poder integrar les etiquetes de seguretat des del seu origen de fabricació


El gran esforç que estan fent alguns comerços per poder prevenir el robatori de begudes més cares i licors, però aquests segueixen produint-se.


Les mesures més tradicionals per controlar vigilància, com els prestatges que estan darrere dels taulells o vitrines que solen estar tancades amb clau tenen un impacte molt negatiu sobre les vendes i l'atenció al client. Si bé aquests mètodes són efectius per controlar furt, solen limitar la venda i la compra per impuls.


RUVA SEGURETAT disposen de sistemes de seguretat per a begudes i de protectors de seguretat per a ampolles, que poden permetre la lliure exposició dels productes sense cap risc a què puguin ser robats i així poder fomentar-ne la venda.


● Alarmes i Sistemes antifurt per a Perfumeria i Framàcies


El flux constant de persones que tenen les perfumeries i les farmàcies, que tenen prestatgeries plenes d'articles d'alt valor econòmic, fa que les farmàcies i les perfumeries siguin un dels objectius més temptadors per als lladres. Actualment les farmàcies destaquen per ser un comerç modern, que poden oferir medicines, perfums, cosmètica, productes per a nadons, productes per a la cura personal etc. La venda d'aquests productes solen ser accessibles al client per poder-ne fomentar la compra, així com també el robatori, ja que és fàcil si no es protegeix amb sistemes antifurts, donant-se uns nivells molt alts de robatori d'aquest tipus d'articles.


RUVA SEGURETAT amb la contínua evolució dels seus sistemes antifurt per a perfumeries i farmàcies productes, ha pogut frenar i disminuir el robatori d'aquests productes i poder garantir una millor protecció d'aquests tipus de negocis.


RUVA SEGURETAT ha ajudat a disminuir aquests robatoris mitjançant els seus sistemes antifurts i de protecció, podent aplicar a cada producte la protecció adequada.


Alarmes i Sistemes antifurt


● Alarmes i Sistemes antifurt per a botigues de bricolatge


Actualment, les grans superfícies de bricolatge s'estan convertint en un objectiu fàcil per al robatori d'eines manuals, electròniques o elèctriques, així com tot tipus d'eines o objecte de mida petita que es poden exposar per a la venda en prestatgeries. /p>

RUVA SEGURETAT disposa d'una àmplia gamma de sistemes antifurts per als productes i poder protegir amb eficàcia aquests tipus d'articles, incorporant sempre l'última tecnologia en sistemes antifurts per poder proporcionar un alt nivell de seguretat.


● Alarmes i Sistemes antifurt per a joguines


Actualment, les botigues de joguines s'estan convertint en un objectiu fàcil per robar joguines, ninots, jocs i petits articles d'entreteniment. RUVA SEGURETAT disposa d'una àmplia gamma de sistemes antifurt per poder protegir aquests articles, incorporant la darrera tecnologia per poder proporcionar un nivell alt de seguretat.


● Alarmes i Sistemes antifurt per a comerços


RUVA SEGURETAT disposa d'una àmplia gamma de sistemes antifurts per poder protegir els productes i articles de tots els sectors:


● Sistemes antifurt per a Comerços

● Sistemes antifurt per a Joguines

● Sistemes antifurt per a botigues de Bricolatge

● Sistemes antifurt per a perfumeries

● Sistemes antifurt per a Farmàcies

● Sistemes antifurt per a botigues d'Esports

● Sistemes antifurt per a botigues de Tèxtil

● Sistemes antifurt per a Òptiques

● Sistemes antifurt per a Supermercats

● Sistemes antifurt per a botigues de Begudes

● Sistemes antifurt per a Joieries

● Sistemes antifurt per a Botigues d'Electrònica

● Sistemes antifurt per a Llibreries

● Sistemes antifurt per a Biblioteques

● Sistemes antifurt per a Gasolineres

Alarmes i Sistemes antifurt per a Òptiques

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.