Alarmes d´alta seguretat Barcelona

A Ruva Seguretat distribuïm Alarmes de Seguretat i us assessorem. Busques seguretat per a casa teva o negoci? Continua llegint!


Amb les alarmes Ruva Seguretat que tenim podràs tenir protecció i qualitat al millor preu possible. Els robatoris són una realitat amb què ens enfrontem diàriament, i nosaltres podem ser els següents a ser robats. Solucionem-ho amb un bon sistema d'alarmes.


Les alarmes de Ruva Seguretat són una de les alarmes més completes que et toparàs: té una oferta que compta amb un equip de l'última tecnologia i la màxima qualitat, una tarifa per a totes les butxaques ( des de 0,65€ al dia preu de Connexió a la Central Receptora d'Alarmes), i una mica clau, una empresa darrere que és líder en seguretat i avala la qualitat del servei. Aquestes alarmes estan connectades a una Central Receptora d'Alarmes amb Avís a les forces policials tot el dia, de manera que obtindràs protecció les 24 hores.


A Ruva Seguridad comptem amb un llarg trajecte en distribució de Alarmes de Seguretat, per la qual cosa amb nosaltres estaràs amb els millors. No tinguis preguntes, consulta'ns tot allò que vulguis saber i t'ajudarem en allò que necessitis. El nostre objectiu és la teva seguretat.


● Alarmes de seguretat


El pack d'Alarma per a Casa i/o Alarma per a Negocis Ruva Seguretat pot ser segons les teves necessitats. El Pack Alarma Ruva Seguretat compta amb:


● 1 Detector de moviment o 1 contacte magnètic.

● 2 Vídeodetectors.

● 1 Central equipada amb Panell de Control.

● 1 Teclat sense fil.

● 1 Comandament de seguretat que té 4 botons.

● Mòdul GSM/GPRS i un Mòdul IP

● Sirena de so amb 80 dB (inclosa a la central).

● Plaques amb fi dissuasori.


Alarmes d´alta seguretat Barcelona

Alarmes d´alta seguretat Barcelona

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat