Ajax, la detecció perimetral portada a un nivell superior

Ajax ha aconseguit que la seguretat perimetral sigui més segura, precisa i eficaç gràcies als seus tres dispositius d'exteriors MotionProtect Outdoor, MotionCam Outdoor i DualCurtain Outdoor. Aquests tres detectors incorporen una tecnologia desenvolupada per analitzar la correlació i l'espectre dels senyals rebuts i poder distingir entre intrusions reals i falses alarmes. A més, la seva fiabilitat i precisió fa que la instal·lació de càmeres de seguretat no sigui obligatòria per a la detecció perimetral en comparació amb altres sistemes de la competència, que sí que necessiten càmeres econòmiques i de baixa qualitat per dur a terme la difícil tasca de la detecció perimetral.


Ajax, la detecció perimetral portada a un nivell superior


Instal·lació senzilla i ràpida

Els dispositius d'exteriors s'instal·len de forma ràpida i senzilla gràcies al SmartBracket amb el qual no cal desmuntar la carcassa per a la correcta instal·lació ia més prevé de sabotatges al costat dels altres sistemes contra sabotatges com els sensors d'anti-emmascarament.


Configuració remota des d'App

Per connectar el dispositiu al sistema d'alarma només cal escanejar el QR del detector des de l'aplicació. Aquest QR se sol trobar a la part del darrere traient el SmartBracket oa la caixa original del dispositiu. Després, la configuració del dispositiu es fa de forma intuïtiva des de l'App.


Enviament d'alarmes immediat

Tots els dispositius Ajax utilitzen la tecnologia de comunicació via ràdio Jeweller, aconseguint un abast de comunicació de fins a 1700 metres i transmetent alarmes en 0,15 segons.


Filtres intel·ligents LISA i ELSA per acabar amb les falses alarmes

Per prevenir de falses alarmes els detectors van equipats amb un filtre intel·ligent el qual analitza i compara els senyals rebuts identificant a temps real si es tracta d'una alarma real o falsa. Aquesta anàlisi es fa gràcies al fet que els detectors van equipats amb doble PIR, per la qual cosa permet comparar els senyals rebuts i evitar falses alarmes.


Aquest algoritme LISA fa dues anàlisis diferents:


- Anàlisi de correlació, que compara les formes de senyals dels dos sensors i si són similars activa l'alarma.


Anàlisi de correlació


Anàlisi espectral, que actua quan l'anàlisi de correlació no identifica massa similituds, compara els components de freqüència dels senyals rebuts pels dos sensors.


Anàlisi espectral


D'altra banda, l'algorisme ELSA fa tres anàlisis diferents:


- Anàlisi de forma, les ones dels senyals dels sensors PIR han de correspondre a la manera com un intrús creua l'àrea protegida, fent un reajustament de les intensitats dels senyals per tenir en compte la distància dels sensors i les dimensions de l'objecte.


Algorisme ELSA


- Comparació de patrons, l'amplitud del senyal es verifica quan coincideix amb els patrons típics dels éssers humans.


- Verificació temporal, els senyals de tots dos sensors PIR coincideixen amb les condicions anteriorment esmentades, ELSA compara els intervals de temps quan es reben els senyals per determinar si els sensors superior i inferior van detectar el moviment alhora.


Algorisme ELSA


L'algorisme ELSA triga menys d'un segon a concloure si és una amenaça o una falsa alarma.


A continuació, es presenten els tres detectors d'exterior amb les característiques clau:


MotionProtect Outdoor


MotionProtect Outdoor


El MotionProtect Outdoor és un detector de moviment amb doble PIR que té un rang de detecció de 3 a 15 metres configurables. A més, disposa de l'algorisme LISA que analitza tots els senyals rebuts distingint així alarmes reals o falses.


MotionProtect Outdoor


Una càmera per a exteriors s'enfronta a condicions d'il·luminació difícils, per això la lent de la càmera del MotionCam Outdooor porta incorcoporat HDR i retroalimentació IR amb què s'aconsegueix més qualitat d'imatge i seguretat.


MotionProtect Outdoor


DualCurtain Outdoor


El DualCurtain Outdoor és un detector de doble cortina per a exteriors amb un rang de detecció de 4 a 15 metres per cada costat i pot protegir fins a un perímetre de 30 metres. Els sensors de cada costat permeten la configuració independent i tenen una tecnologia exclusiva de detecció propera que permet protegir les àrees més properes al detector. A més, porta integrat l'algorisme ELSA amb què analitza tots els senyals rebuts evitant falses alarmes.


DualCurtain Outdoor


anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat